Därför är vi billigare än resten av branschen

DecoSlides skjutdörrar i specialmått skickas direkt från B2B-tillverkaren och hem till dig - detta ger ett unikt bra förhållande mellan pris och kvalitet!

 

Ingen dyr lokalhyra

Vi har inga fysiska butiker eller showrooms och det är ett medvetet val för att hålla priset nere och därmed kunna erbjuda marknadens bästa förhållande mellan pris och kvalitet. Vi erbjuder dig ett användar-rosat system med kort leveranstid och lång hållbarhet. Vi gör det helt utan det dyra, gammaldags, fysiska butiksledet. Vi skickar direkt från fabriken till användaren.

Branschkunskap

Vi känner branschen utan och innan. Vi vet hur dyrt det är att driva en butikskedja och vi vet hur dyrt det är att transportera skjutdörrar i specialmått genom ett extra mellanled. Vi vet också hur billigt och effektivt det är att driva en webbutik. Vi har kapat bort allt det fördyrande. Vi tror på att man kan förenkla och förbättra skjutdörrar - en produkt som inte har utvecklats sedan den kom ut på marknaden för många år sedan. Det är det som driver oss - det är tron på att vi kan göra det smartare, enklare och billigare. Vi är en webbutik - och det är vi stolta över!

 

Se skjutdörrar

Svart SHAKE

afsluttes: