FUNKIS™

Design

Modellen FUNKIS™ ger dig möjlighet att blanda olika mellanstycken och frontskivor i 5 färger. Du har oanade möjligheter att skapa ett helt eget uttryck. Modellen har vunnit ett pris i den internationella iF Product Design Award. Priset tilldelades oss för den höj- och sänkbara funktionaliteten, som är inbyggd i designen.

 

HÖJDJUSTERING

DecoSlides FUNKISTM -skjutdörrar är tillverkade i ett system med justerbar höjd, som gör att du kan anpassa skjutdörrens höjd på plats, för takhöjder 210 - 250. FUNKIS™ -skjutdörrarnas mellanstycken är indragna 10 mm i förhållande till frontskivorna, så att frontskivorna kan glida ned över mellanstyckena. Ju mer synligt mellanstycket är, desto högre skjutdörrar och omvänt: ju mindre mellanstyckena är, desto lägre blir skjutdörrarna. När FUNKIS™ -skjutdörrarna är monterade till en takhöjd på 210 cm är varje mellanstycke knappt 5 cm högt. När FUNKIS™ -skjutdörrarna är monterade till en takhöjd på 250 cm är varje mellanstycke 18 cm högt. Ett måttsystem på baksidan av skjutdörrarna säkerställer lätt och enkel anpassning av skjutdörren, så att den passar öppningshöjden i ditt rum.

 

KVALITET

Hos DecoSlide kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Vi har branschens kraftigaste aluminium som används till golv- och takskena samt grepplister. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar tag i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist på skjutdörren.

 

Har du frågor eller behöver du diskutera något angående din skjutdörrslösning är du alltid välkommen att kontakta oss på chatt, tel. 0251-72 98 05 eller maila till kundservice@decoslide.se. För hos DecoSlide sätter vi en stor ära i att vara tillgängliga och närvarande.

 

 

 


 

afsluttes: