HÖG KVALITET

DecoSlides® produkter kompromissar aldrig med kvaliteten. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar tag i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist på skjutdörren och skjuter dörren åt sidan.


Du kan nästan inte höra att den rullar förbi dörren intill. Låt den rulla ända till änden på skenan och låt det raffinerade mjukstängningssystemet klara resten. Med DecoSlide® är mjukstängning standard och det är bara en av flera läckra detaljer som du inte behöver fundera över - vi har gjort det åt dig.


Mjukstängning ingår alltid i leveransen, du får alltid marknadens kraftigaste aluminiumprofiler, alltid de bästa justerbara hjulen, alltid positionsstopp - vi kallar det all inclusive! Och så tar det ingen tid. Beställ online och få dem levererade direkt till dörren inom 2 vardagar.

 

 

Funkis Brændt Eg struktur

 

 

 

DecoSlide hjul

DecoSlide® -hjul levereras i hög kvalitet.

Kullager och möjlighet till justering bidrar till ett perfekt och ljudlöst lopp.


Hjulen “svävar” i spåret. Det säkerställer att lite damm och till och med sandkorn inte påverkar funktionen. Samtidigt minimerar det friktionen och vi vågar lova ett av marknadens bästa funktion.


Topphjulet monteras lätt i den kraftiga aluminiumgrepplisten. Topphjulet av silikon är vulkaniserat på ett litet kullager. Det talar för sig självt.

 

 

Specialtillverkade håndlistebeslag

De medföljande grepplistbeslagen för montering på baksidan av skjutdörren är specialtillverkade så att de automatiskt drar grepplisterna ända in till träet när de monteras. Det säkerställer rena linjer och utgör underlag för solida och stabila skjutdörrar.

haandlister

 

 

Softclose

Mjukstängning

Mjukstängning är standard och du får alltid justerbara lyxhjul, positionsstopp och det kraftigaste aluminium som finns på marknaden, när du köper skjutdörrar från DecoSlide®.

Och hur är det med priset? Vi kallar det value for money. DecoSlide®-produkter har nämligen attraktiva priser utan att pruta på fina detaljer eller kompromissa med kvaliteten. Prisläget avspeglar verkligen inte den höga kvalitet DecoSlide®-produkterna står för.

Och vad får du då? Svaret är en dansk produkt som är ett bra alternativ till traditionella, specialtillverkade skjutdörrar från golv till tak enligt mått. DecoSlide® skjutdörrar är delelement som överlappar varandra i större eller mindre grad, beroende på den önskade höjden - enkel montering, enkelt uttryck, helt enkelt genialt!

afsluttes: