Höjdjusterbara skjutdörrar - leverans

Vi vet att du hatar väntetid. Det gör åtminstone vi.

Våra höjdjusterbara skjutdörrar är lagerförda varor - därmed kan vi erbjuda branschens suveränt kortaste leveranstid på skjutdörrar från golv till tak. Skjutdörrarna levereras på bara 2 vardagar. Om du beställer före klockan 14.00 får du dina skjutdörrar två vardagar senare. På www.decoslide.dk kan du alltid se när du enligt planen ska få din leverans, om du beställer nu.

Säkring av din order

Din order plockas, kvalitetssäkras och verifieras av två medarbetare innan den rapporteras som färdig. Därutöver tar vi bilder av varje enskild försändelse, för att kunna säkerställa att transportören levererar din försändelse i samma tillstånd som den var i när den skickades.
Hela din order packas tillsammans på en pall, varefter den packas in i vattenavvisande folie. På så sätt säkerställer vi att våra leveranser alltid är kompletta, så att du inte saknar något när du ska börja montera dina nya produkter.
Vi rekommenderar alltid att du tar in dina produkter så snart som möjligt. Pallen packas dock, som sagt, in i vattenavvisande folie och därför är din försändelse väl skyddad om det regnar när chauffören levererar den.

levering
1

Du gör din beställning på DecoSlide.se.

levering
2

Din beställning paketeras, färdigställs och verifieras så att den blir klar att hämtas upp.

levering
3

Beställningen hämtas upp senast 48 timmar efter att du har gjort den.

 


afsluttes: