Höjdjusterbara Skjutdörrar

DecoSlides höjdjusterbara skjutdörrar fungerar genom att frontskivorna överlappar varandra. Ju mer skivorna överlappar varandra, desto lägre blir dörrarna och ju mindre de överlappar varandra, desto högre blir de. På så sätt kan man justera höjden från 210 - 250 cm. Skjutdörrarna finns med sex olika ytor, fördelat på fyra modeller:

 

 

 

 

 

 

Skjutdörrarna monteras lätt med hjälp av en inbyggd, steglös höjdjustering. Det betyder att när du känner till din takhöjd kan du lätt och säkert montera dörrarna i passande höjd - det ger en stor frihet och optimal passform. Om du har en takhöjd mellan 210 - 250 cm är de perfekta i höjd. I detta system är själva skjutdörrarna alltid 62, 82 eller 102 cm breda.

 

 

Vi har gjort några förslag på sammansättningar av skjutdörrar som passar till olika breddmått. Om man går in på en av modellerna och väljer ett breddintervall finns ett avsnitt i produktbeskrivningen som heter “Skjutdörrsprofessorn säger”. Här får man en förklaring av den sammansatta skjutdörrskombinationen.

 

 

Man kan också skapa sin egen unika kombination och det finns inga gränser för hur bred en skjutdörrskombination kan vara. gå till skjutdörrar

 

 

 

 

 

Vi har massor av erfarenhet av val av skjutdörrar och vi hjälper gärna till att hitta de rätta skjutdörrarna för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

 

 

afsluttes: