MODERN™

Design

Modellen MODERN™ är modern, minimalistisk och samtidigt helt tidlös. De exklusiva mellanstyckena i aluminium är ett perfekt komplement till de fina trästrukturerna. Aluminiumet är ytbehandlat i mycket raffinerad och fin borstad look med fina detaljer. Skjutdörrarna har hedrats med iF Product Design Award, som är ett internationellt erkänt designpris i Tyskland.

 

HÖJDJUSTERING

DecoSlides MODERNTM skjutdörrar är tillverkade i ett system med justerbar höjd, som gör att du kan anpassa skjutdörrarnas höjd på plats, för takhöjder 210 - 250. MODERN™ -skjutdörrens fina mellanstycken av aluminium är förskjutna i förhållande till frontskivorna, så att frontskivorna kan glida ned över mellanstyckena. Små mellanstycken ger låga skjutdörrar och stora mellanstycken ger höga skjutdörrar. Om din takhöjd är 210 cm blir mellanstyckena knappt 5 cm höga vardera. Om din takhöjd är 250 cm blir mellanstyckena 18 cm vardera. Tack vare det patenterade måttanvisningssystemet går det snabbt, lätt och säkert att montera skjutdörrarna i den rätta höjden, så att de passar perfekt till ditt rum.

 

KVALITET

Hos DecoSlide kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Vi har branschens kraftigaste aluminium som används till golv- och takskena samt grepplister. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar tag i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist på skjutdörren.

 

Har du frågor eller behöver du diskutera något angående din skjutdörrslösning är du alltid välkommen att kontakta oss på chatt, tel. 0251-72 98 05 eller maila till kundservice@decoslide.se. För hos DecoSlide sätter vi en stor ära i att vara tillgängliga och närvarande.

 

 

 


 

afsluttes: