Om oss

Vi gör det annorlunda

Har du någon gång kommit in i en möbelbutik och sett att det fanns fler anställda än kunder? En butik som säljer skjutdörrar, och som är belägen på en dyr adress med en stor, flott fasad ut mot en vältrafikerad väg?

 

David mot Goliat

Vi tror på att man kan skapa något nytt genom att tänka annorlunda. Vi tror på att det ibland kan komma ett företag eller en produkt som vänder upp och ner på det hela och utmanar etablerade mönster – till och med för en hel bransch. Vi tror på att man år 2017 kan förenkla och förbättra skjutdörrar – en produkt som inte har utvecklats sedan den kom ut på marknaden för trettio år sedan. Det är det som driver oss: tron på att vi kan göra det smartare, enklare och mer kostnadseffektiv. Det var det som låg till grund när vi år 2010 först började forma de tankar som sedan skulle bli DecoSlide.

"Våra kunder ska märka att vi brinner för det här."

 

Innovativ och användarvänlig

Vi erbjuder dig ett flexibelt system som är testat och lovordat av användarna. Ett system med kort leveranstid och lång hållbarhet. Vi gör det helt utan kostsamma, gammaldags fysiska återförsäljare. Vi skickar istället direkt från fabriken till kunderna.

 

Fokus på service

Vi kan vår bransch utan och innan. Vi vet precis vad som får priserna på en vara att stiga, men också vad som får priserna att sjunka. Vi vet hur dyrt det är att driva en butikskedja. Vi vet också hur billigt och effektivt det är att driva en nätbutik. Vi har slopat alla extra utgifter, och för oss är det solklart att vi ger våra kunder marknadens bästa pris på hög kvalitet. Något som inte är självklart, och som inte kommer av sig själv, är bra kundtjänst. Det är något som man måste brinna för, hela vägen. Och utan att låta alltför högtidliga vill vi att våra kunder ska märka att vi brinner för det här.

afsluttes: