SHAKE™

Design

Modellen SHAKE™ kännetecknas av enkla och rena linjer. Välj mellan 5 olika färger och se hur de fyra frontskivorna bildar en vacker yta med ett helt rent uttryck. Skjutdörrarna har hedrats med iF Product Design Award, som är ett internationellt erkänt designpris i Tyskland.

 

HÖJDJUSTERING

DecoSlides SHAKE™ skjutdörrar är tillverkade i ett system med justerbar höjd, som gör att du kan anpassa skjutdörrens höjd på plats, för takhöjder 210 - 250. SHAKE™ skjutdörrar är uppbyggda som ett klinkbyggt båtskrov. Höjdjusteringen sker genom att plattorna överlappar varandra mer eller mindre. Små överlappningar ger höga skjutdörrar och stora överlappningar ger låga skjutdörrar. Med det patenterade måttanvisningssystemet går det snabbt, lätt och säkert att montera skjutdörrarna i den rätta höjden, så att de passar perfekt till ditt rum.

 

KVALITET

Hos DecoSlide kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Vi har branschens kraftigaste aluminium som används till golv- och takskena samt grepplister. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar tag i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist på skjutdörren. köp produkten här

 

Har du frågor eller behöver du diskutera något angående din skjutdörrslösning är du alltid välkommen att kontakta oss på chatt, tel. 0251 - 72 98 05 eller maila till kundservice@decoslide.se. För hos DecoSlide sätter vi en stor ära i att vara tillgängliga och närvarande.

 

 

 


 

afsluttes: