Spegel

Design

Spegel i din skjutdörr ger en förnimmelse av extra ljus i rummet och bidrar till att ditt rum känns större. Skjutdörrarna med spegel kan stå ensamma eller kombineras med de andra modellerna. Dörrarna består av fyra spegelelement som ger dig samma unika höjdanpassning och passform som är kännetecknande för resten av skjutdörrssortimentet från DecoSlide®. Denna höjdanpassning utgör underlag för att vi tilldelades det internationella produktdesignpriset iF Product Design Award.

 

HÖJDJUSTERING

DecoSlides höjdjusterbara spegel-skjutdörrar är tillverkade i ett system med justerbar höjd, som gör att du kan anpassa skjutdörrens höjd på plats, för takhöjder 210 - 250. Spegel-skjutdörrens höjdjustering görs endast mellan det översta och näst översta spegelglaset. De nedersta spegelglasen är i nivå med varandra och skapar en helt plan yta och nivåskillnaden mellan de två översta speglarna är bara 3 mm, så det är ganska diskret. När du monterar dina skjutdörrar med speglar och sätter dem på plats i skensystemet uppnår du ett resultat där skjutdörrarna löper helt stabilt och lätt.

 

KVALITET

Hos DecoSlide kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Vi har branschens kraftigaste aluminium som används till golv- och takskena samt grepplister. Kvaliteten talar för sig själv och det kommer du att uppleva när du tar tag i den kraftiga aluminiumprofilen som fungerar som grepplist på skjutdörren.

 

Har du frågor eller behöver du diskutera något angående din skjutdörrslösning är du alltid välkommen att kontakta oss på chatt, tel. 0251 - 72 98 05 eller maila till kundservice@decoslide.se. För hos DecoSlide sätter vi en stor ära i att vara tillgängliga och närvarande.

 

 

afsluttes: