Unika system

Hög kvalitet - Låga priser

DecoSlide är ett unikt och användarvänligt system som gör det enkelt att montera och sätta upp golv-till-tak- skjutdörrar efter dina egna mått i alla rum med en takhöjd på upp till 250 cm. Vi har tagit det bästa från två typer av skjutdörrar som du kanske redan känner till: skjutdörrar med specialmått och skjutdörrar med standardmått. Vi massproducerar individuella lösningar genom att erbjuda ett system där samma delar används oavsett takhöjd. Vi behöver inte starta maskinen för att skapa en skräddarsydd lösning till just din takhöjd – vi har den nämligen redan på lager! Vår unika produktionsmetod och affärsmodell säkerställer hög kvalitet och låga priser.

Høj kvalitet og lave priser

Justerbar fra 210-250 cm

Passar till alla takhöjder mellan 210–250 cm

Med DecoSlides smarta system kan du tryggt och lugnt beställa skjutdörrar till ditt hem. Om du bara vet säkert att din takhöjd inte överstiger 250 cm så passar skjutdörrarna alltid. Tack vare vårt unika och patenterade system är det enkelt och säkert att montera skjutdörrarna på plats, så att de passar perfekt till takhöjden. Om du har en takhöjd på över 250 cm kan du lägga till en sockel till golvskenan eller en nedbyggnad till takskenan.

Extra tolerans och passform

Vi har utvecklat vårt eget skensystem så att det är optimalt tolerant för mindre naturlig skevhet i rummet. Våra takskenor är cirka 2 cm högre än vanliga standardskenor, och eftersom skjutdörrarna endast styrs av takskenorna innebär den extra höjden motsvarande extra tolerans. Det spelar nämligen ingen roll om skjutdörrarna sticker upp 1 eller 3 cm i takskenans spår. Om ett par extra centimeters tolerans inte räcker, och du behöver räta upp skenan har vi goda nyheter: DecoSlides golv- och takskenor är kraftigare än något annat skensystem på marknaden. Om du lägger en liten kil under skenan i ena änden så kommer det inte på något sätt att böja skenan eller göra den ostadig. Det är den alltför stark för.

 

 

 

DecoSlide aluminiums skinnesæt

Tolerance i DecoSlide loftskinne

 

Branschens kraftigaste aluminiumprofiler

Både golv- och takskenorna och grepplisterna är i särklass branschens kraftigaste. Det säkerställer en lång livstid, så du vet att du kan ha glädje av dina skjutdörrar från DecoSlide i många år. Vi ger dig hela 10 års garanti på alla delar – även rörliga delar. Alla aluminiumprofiler har en mycket fin och exklusiv borstad look med vackra detaljer, och är ytbehandlade för att garantera att det aldrig bildas fläckar på ytan. Dessutom är allt DecoSlides aluminium 100 % återvinningsbart.

afsluttes: